Historien bag

Rasmus Lund Paulsen er uddannet på Medieskolerne i Viborg som Film, TV & produktions tekniker. Min elevtid var hos TV/MIDT-VEST i Holstebro (2006-2010). Her blev jeg uddannet nyhedsfotograf og redigeringstekniker. Jeg byggede oven på som tv-grafiker og lyd-afvikler i studiet, samt tekniker på OB-vognen som primært lavede håndbold og ishockey for TV2.

“Jeg har, siden jeg var meget ung, arbejdet med video og interesseret mig for tv-teknik. Det betyder at jeg i dag har en bred vifte af erfaring, både teknisk og visuelt.”

I 2010 oprettede jeg virksomheden Colorburst. Her laver jeg reklamefilm, informationsvideoer og grafik til en lang række kunder.

Kunderne vokser og vi følger med

Flere af mine kunder har jeg kørt et parløb med i flere år. Det betyder meget både for dem og for os at vi kender hinanden godt og ved at samarbejdet fungerer. Her har vi oplevet at kunder er vokset og det har betydet at vi følger med. Når opgaverne vokser er der brug for flere hænder. Derfor samarbejder vi med en række dygtige virksomheder og freelance kolleger.

“Et væld af farver = Colorburst”